Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

42lv i co dalej ?

Pleśniawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wbiłem na Pl 42lv mentalem, eq to: fms+9 sr33 5b 10orki kd+3 exp, tygra+9 uchylki+3 2k pż 10 do pż, zelazny+9, ebo+9, 5katna+8, butki, branza, wisior 1.5k pż.. Skille: ciało m2, 1 ku do m3, butek m2, 2 ku do m3, duchowe 6, walniecie 1. Mam 13.8k pż, 475defa 10 do pż w eq. Co mam dalej robić ? Expić, jeśli tak to gdzie ? Na bo biorę spot, w v1 nie mg ubić 3 grupek szponów. Dodam, że mam dopiero 3lv konia. Zrobić pauze w expie i robić skille ? Opłaca się tak robić już na 42lv ? Moje fundusze to 115kk, kamol na s7 almanach czyli tam gdzie gram stoi od 25kk do 30kk. I jeszcze jedno pytanie, co zrobić ze zbr? Na tą chwilę mam tygre+9 kd uchyl+3 2k pż 10 do pż, zmieniać na smocza+9 kd+3 lub +4 bez bonów ? Czy poczekać do 61lv i kupić boga ? Proszę o nie zamykanie tematu

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Zatrzymaj się i przede wszystkim zrób bojowca, skille i zbroje zamień na smoczą (na 61 sobie sprzedasz i kupisz boga). Gwarantuje Ci, że jak dokonasz tych zmian v2 nie sprawi Ci większych trudności.

Opublikowano

Tygra 83 defa, smocza 109 + kd czyli 10 albo 15, lepiej mieć 36/41 defa więcej od 2k pż 10 do pż? Pytałem kolegów, ludzi z w grze, większość mówi, że lepiej zostać z tygrą do 61. W sumie to mogę jeszcze zarobić na smoczą z hp, bo jest event ze skarpetami. Dobra dzięki wszystkim za pomoc, idę zrobić 2 misję i zarabiać kaskę, każdy po lajku ;)

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Opublikowano

Przede wszystkim skille kolego :)

Silne i duchowe wbij na G i będzie Ci się przyjemnie expiło oczywiście zrób Bojowca. Potem możesz zacząć expić w v1 biorąc full spoty przy wodach,zielonych i fioletowych potkach. Później znowu stajesz i szykujesz się na v2.

Zainwestuj w Ribka.

Opublikowano

Łatwo Wam mówić zrób skille na G jak to trwa kilka miesięcy nawet.. Do konia mam pecha bo ciągle się zapominam, schodzę podczas misji, tak to bym zamiast 3lv mógł mieć już z 8lv odkąd mam konia. Co do riba to na razie nie bo muszę mieć co dziennie na Ku i medale, ale o smoczej pomyślę.

1361879167-U286162.png

Opublikowano

zrob stopke , zrob bojowca i jazda na metki do doliny - nabijesz silne na m6 to expna bo do 50 lvl a potem na sohan i zarabiaj na jakies bizu 5b :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Po pierwsze dobij bojowca bo mentalem ciężko z buta się expi , po drugie zmień fms'a na riba 30 śr +9 , kup smoczą +9 , skille wbijaj na m3 i w między czasie zrób buffa po 30% pomoc i błogo , wbijesz na BO 45 lvl i idź do v2 brać po 2-3 grupki

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Najlepiej to zrob boja, jezdz na metki cienia oraz drop cenne KU; przedmioty. Nie exp, najpierw wbij skille, oraz eq pokombinuj na wyzszy lv.

Opublikowano

Śmieszą mnie posty wbij silne i duchowe na G. Wbijałem silne od 16.03.2012 , G weszło 22.12.2012 , więc zajęło mi to +/- 9 miesięcy -,-

Mental wymaga buffa , bo jak wiemy hitami nie powala ,a Kryt dużo daje ;) min. 35lv i blogo and pomoc na M

Jeśli chcesz w tej tygrze biegać do 61 to musisz koniecznie podciągnąć silne troszke wyżej ;)

Zrób bojowca koniecznie ! ;) Jak zrobisz to możesz wierzcha dropnąć z metków i wziąć atak żeby był większy kop :)

@Edit

Jak zrobisz bojowca ,to wybierz się do red lasu i kup sobie od gracza bijącego metka rękawiczke (na 3 godziny ściągana) . [Podchodzisz do metka w red lesie 85-90 i gracz go bije , dogadujesz się z typem . Jak dropnie dla niego czekacie aż zniknie nick i podnosisz i płacisz mu ) Potem z rękawiczką na metki cienia/diabła ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Maxii, ku czytam co dziennie, silne wbiło na m2 za pierwszym razem, drugie ku też, a teraz już 3x nie chcę do m3 wbić. Lv konia tak samo robię co dzień, idzie to tak wolno, bo wcześniej zapominałem się i zsiadałem z konia i musiałem dłużej czekać. No nic, na razie idę expić buffke do 35.

A co do wypowiedzi Silver, 45lv już kolega mi dobił w nocy w v2, 2-3 grupki masz na myśli szpony czy pająki na początku?

1361879167-U286162.png

Opublikowano

rob boja, czytaj skile najlepiej codziennie sobie i bufce, a zamiast smoczej lepsza smiertelka, dlaczego ?? miedzy smocza a smiertelka jest 10 defa roznicy ( nie duzo) a mozesz wklepac dobre bony ze skrzynek ucznia. pamietaj tez o biologu.

z tym co masz i buffem z boja powinienes ogarniac bez problemu spota w v1, no moze nie calego ale po pol spokojnie, wbij 55 czytaj skile, biolog,militar klep metki na sohan.

Mozesz tez na kilka kont na DT chodzic ulepszac itemki ( na modzie wsadzasz item na pierwsze miejsce w eq wpisujesz komende /upitem 0 4 i ulepszasz nie zalzenie od kowala czyli np zbroje u bronmistrza :D )

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Kupiłem już smoczą +9 2 kd+3, masz rację z tą śmiertelką, ale na s7 czyli tam gdzie gram, codziennie widzę jakieś śmiertelki słabe bony popalone kd i drogo, bo ludzie myślą, że abs po 2% i 500pż to nie wiadomo jaki item. Postaram się załatwić śmiertelkę bez bonów i sam ją bonować. A i między śmiertelką, a smoczą jest chyba 8 defa różnicy xD Dt odpada przy moim kompie, możliwe, że nie długo kupię nowego to wtedy zastanowię się nad tym. Co do tego moda to można raz ulepszać czy kilka razy ?

1361879167-U286162.png

Opublikowano

ulepszac niestety tylko raz ale ulatwienie ze nie musisz "polowac na kowala" :D

tak wiem tez gram na s7 i ludzie z cenami czasami przesadzaja ;p

rob nowe postacie drop skarpetki ze skrzynek tez dodania i zmianki leca to ja bonuj albo zostaw na boga/stalke :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Kupiłem już smoczą +9 2 kd+3, masz rację z tą śmiertelką, ale na s7 czyli tam gdzie gram, codziennie widzę jakieś śmiertelki słabe bony popalone kd i drogo, bo ludzie myślą, że abs po 2% i 500pż to nie wiadomo jaki item. Postaram się załatwić śmiertelkę bez bonów i sam ją bonować. A i między śmiertelką, a smoczą jest chyba 8 defa różnicy xD Dt odpada przy moim kompie, możliwe, że nie długo kupię nowego to wtedy zastanowię się nad tym. Co do tego moda to można raz ulepszać czy kilka razy ?

Chodzi Ci o wieżę demonów, tak? Jeśli tak to tylko raz, jedyne co to możesz ulepszać co chcesz u obojętnie jakiego kowala. (np. stal u jubilera)

@UP

Musiałeś być szybszy? :P

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

nie znasz :D

BloodMerry ja sie nie mam z czym ukrywac , no chyba ze jak expie na WH :D

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Zrob boja, kup riba i bij metki w dolinie/pustyni i bedzie GIT ! I oczywiscie wbijaj skille jeszcze ;] A exp dopiero jak bedziesz ogarnial conajmniej prawie calego spota w v1

Opublikowano

3 lvl na poziomie postaci o_O ? Zrób boja albo kup wierzchowca na 480 h. Potem zrób 2nd postać i idź na metki. Zarób trochę , wbij skille i dopiero potem na v2. Pozatym mógłyś włożyć kd do zbroji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...